| Belépés | Regisztráció |
Ismét lehet képes hirdetést feladni

 
  Untitled Document
Az eseménynaptárba csak regisztrált aktív látogatók jegyezhetnek be.Színmagyarázat:

MVOK rendezvény
Egyéb rendezvény

MÁRCIUS
2018-03-10, Szombat , M.V.O.K. rendezvény

MVOK - Kirándulás Csepel szigeten.

Jó idő esetén megmozgatjuk a vasainkat. 2018.03.10.Szombat. Soroksári.úti TESCO parkoló. M5 kivezetőjénél. 10órai találkozó. Grillezési lehetőséggel,vagy egy éttermi könnyű ebéd a Kiskunlacházi vendéglőben. Korrekt árakkal és finom ételekkel.

Közzétette: Horváth Attila


MÁRCIUS
2018-03-23, Péntek , M.V.O.K. rendezvény

AMTS - MAVAMSZ veteránjármű kiálítás és tuning show

A program részleteit hamarosan megosztjuk és a kiállítási lehetőségeket is Emilben megkapjátok

Közzétette: Horváth Attila


ÁPRILIS
2018-04-13, Péntek , M.V.O.K. rendezvény

2018.04.13-15 Oldtimer Show

Meghívást kaptunk 6 db autót állíthatunk ki. Értesítések Emilben... Mivel nem volt jelentkező így nem szervezünk kiállítást a klubnak...


Közzétette: Horváth Attila


ÁPRILIS
2018-04-28, Szombat , M.V.O.K. rendezvény

2018.04.28 BLITZ -Kakucs ring

2018.04.28.Szombat. 09.00 órakor találkozunk az M5 ös kivezetőnél található TESCO benzinkút parkolójánál. Közös levonulás a régi úton. Aki jön pontos legyen. Klubtagságot igazoló szelvényt is hozzátok mert akkor jár a kedvezmény.


Közzétette: Horváth Attila


MÁJUS
2018-05-11, Péntek , Egyéb rendezvény

2018.0511-13 Szezonnyitó Opel Találkozó

Győri Opel klub Verőcén -Csattogó -Völgyben tartja az idei szezonnyitó rendezvényét. Egy kis programlehetőség.


Közzétette: Horváth Attila


MÁJUS
2018-05-13, Vasárnap , Egyéb rendezvény

2018.05.12-13. RETRÓPARTYZÁNOK Kiállítás

Jó hírrel szolgálhatok, lesz, és Győrben lesz a Retropartyzánok VI. ! Az Audi Arénától egy „házzal” arrébb, az Eto Parkban sikerült megállapodást kötnünk. Az Eto Park egy nem túl jól prosperáló pláza, sok üres üzlethelyiséggel, és széles közlekedővel. Jelenleg úgy néz ki, hogy 85 autó helyezhető el biztosan az épületen belül, de még egy 18 autós üzlet elképzelhető, hogy a rendelkezésünkre fog állni. A 85 autónyi hely körülbelül megfelel a budapesti kiállítási helyszíneknek, és egy kicsit kisebb, mint a pécsi 100-110 autós helyszín. Klubunk 13.Vasárnap tervezi,hogy csoportosan lemennénk majd kicsit autóznánk a városban . Ebédelnénk valamelyik étteremben. Sajnos Győrben is elszálltak az éttermi árak (Audi) . Szóval Muskátli Étterem- kicsit retro de jó magyaros ételek vannak. Vagy Földfa étterem. ( valami egyszerű menüt fogunk rendelni ami Leves -főétel -saláta -desszert ha belefér olyan 2200-2600 ft / fejenként) Kérnék mindenkit aki részt akar venni ezen a találkozón az jelezze és azt is ,hogy kér -e ebédet ? Emilben kérnénk. monzaattila@gmail.com ra. Név. Létszám. Autó típus-rendszám ez a parkolóba kell majd.


Közzétette: Horváth Attila


JÚLIUS
2018-07-05, Csütörtök , M.V.O.K. rendezvény

2018.Július.5-8 Nyári Találkozó. Hajdúszoboszló..

Részletek pontosítás alatt. Az biztos,hogy lesz olyan szállás ami RETRO ,vagyis egy hosszú folyosón lesznek a szobák . 2, 4, 6 személyesek. Pótágyat be lehet tenni. A Vizes blokk a folyosó végén ,külön a Női -Külön a Férfi. egy 60 nm res bulihelyiség ahol szinte mindent megtudunk oldani, Vetítés,Étkezés,bulizást. Sátort és Lakókocsit is betudunk fogadni. Épület végében sütési és grillezési lehetőség van. A Szállás a GÉPTÁR területén lesz veterán járművek között. Természetesen a kiállítást mindenki megtekintheti, Lehet talán egy két veterán traktort is beindítunk.. Tervek szerint.- Múzeumlátogatás - Hortobágy - Debreceni kirándulás lesz és természetesen lesznek feladatok is. Várjuk a jelentkezőket. Jelezzétek, legyetek olyan szíves írásban vagy telefonon a részvételi szándékot a LÉTSZÁM miatt. Ki milyen szállást választ ... Jelentkezési határidő. Előleg befizetésével Június.12. .. Szállások 4500-ft/nap/fő. CÍM: Hajdúszoboszló. Árpád.u.1. 4200. GÉPTÁR.


Közzétette: Horváth Attila


AUGUSZTUS
2018-08-10, Péntek , M.V.O.K. rendezvény

XIV. Blitz Weekend / MOTE Aug 10-12

Szeged. Partfürdő Kemping és Apartman. Közép kikötő sor,1


Közzétette: Horváth Attila


SZEPTEMBER
2018-09-01, Szombat , Egyéb rendezvény

Programajánlat - SZESZVAME

XII. Dunakanyar Oldtimer Túra 2018. szeptember 1. http://www.szeszvame.hu/


Közzétette: Horváth Attila


SZEPTEMBER
2018-09-07, Péntek , Egyéb rendezvény

Programajánlat - Pécs

Nemzetközi Veteránjármű Találkozó Pécs - Sikonda - Komló Dátum: 2018. szeptember 07. 12:00 - 2018. szeptember 09. 14:00 http://www.veteranjarmupecs.hu/cikk/nemzetkozi-veteranjarmu-talalkozo-pecs-sikonda-komlo


Közzétette: Horváth Attila


SZEPTEMBER
2018-09-07, Péntek , Egyéb rendezvény

Meghívást kaptunk..I.OTFM családi weekend találkozó

A 3 napos rendezvényre is lehet jelentkezni. Klub Szombatra szervezi a lemenetelt. Ott-alvás lehet .. Horgászparadicsom És Szabadidőpark Börgöndpuszta. Részlet- Üdv Kedves leendő vendégünk,Opel tulajdonos! Igazi paradicsom várja a horgászokat, a pihenni vágyókat a megújult börgöndpusztai halastavaknál. Szálláshelyek, kemping, új vizesblokk, sütő- és főzőhelyek, étterem és állatsimogató, játszótér szolgálják a vendégek szórakozását. Versenyekkel,és díjakkal várjuk az egész családot. Napi programokról a részletes tájékoztatót hamarosan közzé tesszük. Faház bérlés: 5db 2 ágyas,klímás faház várja vendégét (Pótágyazható 4föig) 9000Ft/éjszaka/faház Sátrazási lehetőség is van, természetesen ingyen.


Közzétette: Horváth Attila


SZEPTEMBER
2018-09-15, Szombat , M.V.O.K. rendezvény

2018.09.15 V. AUTÓS TÚRA

Idén már 5.éve szervezzük ezt a túrát. Most sem lesz unalmas autózás. Feladatokkal érdekes útvonalon fogunk autózni.. Mint minden évben hűek leszünk ahhoz,hogy nem fogtok unatkozni. Regisztráció elkezdődött.. Információ. Klein Gábor 20/326-0218, tajekozodasiverseny@gmail.com


Közzétette: Horváth Attila


OKTÓBER
2018-10-27, Szombat , M.V.O.K. rendezvény

Őszi kirándulás

A tavaszi kirándulásunk elmarad az időjárás miatt . Így most ismételten nekifutunk ennek a kirándulásnak. Őszi kirándulás. 2018.Október.27. Szombat. Találkozási Pont: Lurdy Ház. Jobb oldali parkolóban. Találkozási Idő: 9:00.-órakor. Indulás: 9:10.-órakor. Útvonal: Soroksári út – Soroksár- Dunaharaszti. Kincsesház megtekintése. 50m re lévő büfében KV – üdítőt, vagy aki megéhezett házi sülteket, kolbászokat fogyaszthatnak, de akkor ki fog ebédelni?? Tovább haladunk- Dunaharaszti-Taksonyi hídon átmegyünk- Tököl felé haladva- Szigetújfalun keresztül- Ráckevére érve áthaladunk az Árpád hídon. Kiskunlacházán a Lacházi vendéglőben ebédelünk, Finom házias ételek vannak, rendelés étlapról, árak sem szálltak el vagyis kifizethetőek. Kötetlen kirándulás egybekötve egy finom ebéddel. Tekintettel az időjárásra ,ha esős idő lenne nem baj, ha nem veterán autóval jöttök, de azért jól mutatnának ebben az őszi napfényes időben :-) :-) persze bizakodva írom,hogy jó időnk lesz. :-) :-) Várom visszajelzéseiteket a létszám miatt.


Közzétette: Horváth Attila


NOVEMBER
2018-11-17, Szombat , M.V.O.K. rendezvény

2018 Évzáró - Taggyűlés

Szeretnénk,ha minden klubtag megjelenne a szavazások végett. 2018.11.17.Szombat. Évzáró - Taggyűlės! Kirándulással összekötve tartjuk az idei taggyűlésünket. 9.00,kor találkozunk a IV. kerület Külső Váci úton lévő OMV benzinkúton (Megyeri út). Esztergom felė haladunk közben megállunk pár helyen. Bazilikánál közös fotózás, majd megyünk tovább. Az ebéd olyan 13.óra felé lesz. Hamarosan meg kapjátok, hogy mit lehet rendelni. Kérem klubtagjainkat, ha lehet jelenjenek meg a szavazás miatt. (Nem kötelező veterán autóval jönni). Infók folyamatosan érkeznek az étel választókról is. Természetesen Emil ben is.


Közzétette: Horváth Attila

 
   
   
   
   
   
         
 
 
 
Home | Hírek | Kapcsolat | Hirdetések | Vendégkönyv | Fotógaléria